Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Вицепремиерът Томислав Дончев разкри в ефира на БТВ, че

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgВицепремиерът Томислав Дончев разкри в ефира на БТВ, че
Коментари Харесай

Ако преди 13 май лекарите разрешат да разхлабим карантинни мерки, ще го направим, увери Дончев

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Вицепремиерът Томислав Дончев разкри в ефира на БТВ, че в случай че медиците разрешат някои от ограниченията, свързани с карантината, да паднат преди 13 май, това незабавно ще бъде направено.

" Това, че изключителното състояние може да е до 13 май, не значи, че карантинните мероприятия ще бъдат до 13 май. В тази обстановка, когато ни бъде предложено от лекарите и епидемиолозите, че имаме съображение за разхлабване на някои ограничения, няма да се поколебаем да го създадем. Но първото е, че би трябвало да се грижим в този момент за здравето на хората. Със сигурност карантинните мероприятия не знам дали ще бъдат до 13 май, основават компликации, хора губят работата си, има всевъзможен вид икономически усложнения, само че преди всичко е задачата да спасим здравето на хората.
Колкото и да е тежко, в случай че сме дружно, мобилизирани, ще се оправим ", съобщи той в ефира на БТВ.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати &cop
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР